LOGO

CERTO®

Ihme-3d
www.metce.fi

Tervetuloa käyttämään Certo®-sovellusta!

Certo on nettiselaimella käytettävä palvelu, joka automatisoi rakennustuotteiden CE-merkinnän. Certolla rakennustuotteiden valmistajat voivat helposti ja selkeällä käyttöliittymällä:

CE-merkitä tuotteet, eli laatia juuri oikeanlaiset CE-merkit ja suoritustasoilmoitukset.
Ilmoittaa halutessaan tuotteiden suoritustasot Suoritustaso.fi–palvelussa.
Hallita ja arkistoida jatkuvasti tuotannon laadunhallinnan dokumentaatiota eli FPC:tä
  • Suunnittelija-rajapinta mahdollistaa sarjavalmisteisten tuotteiden ja suurten projektien CE-merkinnän suoraan suunnitteluohjelmista saatavista tuoteluetteloista.
  • Pidämme sovelluksen ajan tasalla, joten Teidän ei tarvitse huolehtia lakien ja määräysten muuttumisesta. Ilmoitamme jokaisesta päivityksestä asiakkaillemme.
  • Ohjelman kehittäjät ovat rakennusalan kokeneita ammattilaisia. Käyttäjän ei tarvitse huolehtia rakennustuoteasetuksen ja standardien oikeasta tulkinnasta eikä mahdollisista tulevista muutoksista.
  • Ohjelman ylläpitäjät ovat läheisessä yhteistyössä metallialan viranomaisten ja järjestöjen kanssa. Tulevat muutokset päivittyvät ohjelman pilvipalvelun ansiosta kaikille asiakkaille automaattisesti ja yhtäaikaisesti. Luonnollisesti myös informoimme tulevista muutoksista asiakkaillemme.

Certo® on osa MetCe Oy:n tuoteperhettä. MetCe Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka tunnetaan vahvasta metallirakennusalan osaamisesta sekä rakennustuoteasetuksen ja metallialan normien asiantuntemuksesta. MetCe auttaa tuotteillaan ja palveluillaan metallialan eri toimijoita toiminnan kehittämisessä ja kilpailukyvyn parantamisessa. Lisätietoa osoitteesta www.metce.fi.